The Pavilion

Location
Parkville
Team
Glenn Irwin
Julia Lehmann
Anna Gilby
Simon Jeppesen
Photography
Patrick Rodriguez

As a place for fun and entertainment that
can also portray a sense of peace and tranquillity, the Pavilion project is akin to giving the urban backyard a Scandinavian summer holiday complete with timber hot-tubs, outdoor showers and places to enjoy sunshine and greenery.

‘We want to take the elsewhere out of entertaining and being entertained.’

Apart from the focus on fun, this project uses a number of environmentally sustainable techniques and materials that include FSC-certified timbers, low VOC paints and rainwater collection.

As a 7-star performer, one can enjoy entertaining with friends or family whilst making the environmental and community contribution that we all aspire to.